Držiteľ Nobelovej ceny za mier Obama vyzve EÚ k zachovaniu sankcií voči Rusku. ..

5. júna 2015, lilisun, Nezaradené

Tento duchovne založený človek šíriaci neustále do sveta svoju veľkú dávku empatie, ľudskosti a zhovievavosti, majúci určite neustále na pamäti záujmy ľudu, morálne hodnoty a túžbu po živote bez rinčania zbraní, sa chystá vyzývať k predĺženiu sankcií kvôli agresívnej politike Ruska.

Niečo také sa predsa vo svete, ktorý sme stvorili nesmie akceptovať a on ako jeden z najdôležitejších mierotvorcov to ani nemôže pripustiť. Politika Ruska je veľmi agresívna a mali by si brať príklad práve z USA, ktoré vždy všetky problémy vedeli, vedia a budú vedieť riešiť mierovou, pokojnou cestou. Tak ako sa im to podarilo v Iraku, Afganistane, Lýbií, bývalej Juhoslávií atd… Nastolili tam poriadok bez agresie, bez toho aby chcel niekto na nich uvaliť sankcie, keďže ich politika je ľudská, zhovievavá a vedie k upokojenie a nastoleniu mieru.

Obama… ako držiteľ Nobelovej ceny za mier veľmi dobre vie, že problémy sa majú riešiť diplomatickou cestou, formou dialógu, vypočutím si jednej aj druhej strany. Preto bol už v Moskve od začatia konfliktu na Ukrajine približne 10- krát, ale bohužiaľ Putin nemal absolútne snahu a vykľul sa z neho diktátor, ktorý chce ovládnuť celý svet. Jeho kolóny motorkárov sa kľudne presúšali po Európe a ohrozovali mierumilovní ľud smútočnými vencami a matrioškami. Toto by sa hádam v slušnom svete nemalo stávať, takto svojvoľne zastrašovať občanov.

No dosť bolo srandy, lebo táto tragikomédia, ktorá vo svete vládne je skôr do plaču. Tým pandrlákom, ktorí vládnu na zemeguli sa v poslednej dobe nedarí manipulovať verejnou mienkou a v zúfalstve sa uchyľujú k ďalším hlúpym hrám. Načasovanie opätovných bojov na východe Ukrajiny snáď už prekvapilo iba tých, ktorí to guľaté čo majú na krku používajú len ako ozdobu a nie na vytváranie si vlastného názoru(pupušško?). V podstate som týmto článkom chcela povedať iba jedno: Len vďaka múdrym ľuďom, ktorí počúvajú svoje srdce, nezapierajú korene a netúžia dvíhať zbrane proti žiadnemu človeku, či národu… sa mocenskej elite nepodarilo vyvolať veľký konflikt aj na našom území :o) a verím, že to tak bude aj pokračovať, i keď si už na nás pripravili iné zastrašovanie, vyvolávanie nenávisti a strachu…No o tom až nabudúce…

http://michaelamichelova.blog.sme.sk/c/380189/mocenska-elita-vyzyvam-ta-na-konfrontaciu-s-ludskostou.html