Ďalšie perly z úst pána Kisku. . .

15. apríla 2015, lilisun, Nezaradené

„… tak ako bola nesporná a praktická pomoc Slovenska Balkánu, taká by dnes mala byť aj voči Ukrajine.“ Neviem, či tieto klenoty boli aj z jeho hlavy, alebo skôr z hláv jeho poradcov, ale každopádne odzneli z jeho úst. Poďme sa teraz trošku bližšie prizrieť na to, čomu sme to tak nesporne a prakticky pomáhali na Balkáne, keďže to už je minulosťou a môžeme si to krásne zhrnúť.

Prelety leteckých misií NATO cez vzdušný priestor Slovenska, ktorými sa následne začala operácia „Allied Force“  (Spojenecká sila) známa aj pod názvom „humanitárne bombardovanie Juhoslávie „. Ako pekne to znie, nie je problémom nazvať aj muničné sklady NATO „oázou šťastia a pokoja „ ak na to máme moc. Takže toto humanitárne bombardovanie začalo na jar roku 1999 a naša vtedajšia vláda na čele s Mikulášom Dzurindom( odborníkom, ktorý momentálne pomáha Ukrajine) odsúhlasila prelety bojových lietadiel NATO cez naše územie. A to sme ešte neboli ani súčasťou aliancie. Výborná práca, nesporná a praktická pomoc Balkánu… Chvalabohu, že to bolo len humanitárne bombardovanie. To, že boli použité zakázané kazetové bomby a ochudobnený urán, to všetko bolo v záujme demokratizácie Balkánu. Najnebezpečnejší zo všetkých boli s najväčšou pravdepodobnosťou práve srbskí civilisti, keďže ich straty boli pri tomto humanitárnom čine najvyššie…. tisícky obetí, z ktorých bolo až 30% detí. Humanitárne, ľudsky sa bombardovali škôlky, školy, nemocnice, pôrodnice, aj veľvyslanectvá, či televízny vysielač… aby sa práve ním nešírili dezinformácie. Páchateľ bol predsa jasný! Alebo nie? Nemohol mať Pentagon už v roku 1998 v pláne prevziať kontrolu nad Kosovom, za účelom zriadenia najväčšej vojenskej základne NATO v Európe? Čože ja viem, ja som len tichý pozorovateľ, ale tá základňa si už krásne stojí a Kosovo sa snaží tváriť ako nezávislý štát.

A teraz to najzaujímavejšie a tým je dôvod bombardovania. Žiadny! Nech som sa k nemu snažila dopátrať akokoľvek, žiadny dôvod som neobjavila. Áno, oblbovali ľudí nejakými etnickými čistkami páchanými na kosovských Albáncoch, ale tie boli spochybnené a jednoznačnými dôkazmi vyvrátené. Madeline Albrightová (vtedajšia ministerka zahraničných vecí USA) sa oháňala akousi snímkou z družice, podľa ktorej bolo jasne vidieť, že na území Kosova sa nachádzajú masové hroby, v ktorých ležia mŕtvy Albánci. Krásny dôkaz a dôvod k bombardovaniu… založený na PREDPOKLADE, že armáda vtedajšieho prezidenta Zväzovej republiky Juhoslávie Slobodana Miloševiča je veľmi blízko k spusteniu genocídy kosovských Albáncov. NATO žiadalo o súhlas so začatím bombardovania Bezpečnostnú radu OSN, ale útoky na Srbsko neboli schválené… No to predsa nemohlo skrížiť plány Pentagonu, a napriek tomu došlo k bombardovaniu z iniciatívy USA, čím bolo jednoznačne porušené medzinárodné právo. Ako je možné, že sa o interných záležitostiach Európy rozhoduje v USA??? To je medzinárodný precedens! Bude niekedy niekto za to súdený a potrestaný? Obávam sa, že nie… páni sveta majú imunitu vo všetkom.

Takže… pri tomto čine bola naša nesporná a praktická pomoc Balkánu. Áno, áno pán Kiska… pomohli sme zločincom a vrahom ukradnúť historickú časť krajiny, na ktorú si Srbi veľmi potrpia. To bola svätokrádež! A teraz čo? Podobne pomáhať Ukrajinskej vláde, ktorá vyvražďuje vlastné obyvateľstvo? Elite sveta dochádza fantázia, keď používajú stále rovnaký rukopis? Vymyslený, neexistujúci nepriateľ, alebo boli pozorovatelia slepí, keď neobjavili žiadnu ruskú armádu operujúcu na území Ukrajiny? Ani zbrane hromadného ničenia v Iraku sa nikdy nenašli, či masové hroby kosovských Albáncov… no ideme ďalej. Toto nás predsa nemôže zastaviť… Čo k tomu dodať na záver? Snáď len „úprimné„ slová chvály a úcty k jednotkám NATO, ktoré suverénnym spôsobom vnucujú svoje predstavy demokracie v rôznych kútoch sveta… a pritom ich o to ani nikto nežiada. To bude asi tá HUMANITA, čistá ľudskosť, po ktorej v daných krajinách zostávajú tisíce mŕtvych, miliardové škody, drancovanie…

Za seba poviem už len toľko: Ej veru, tento krát ste nám vybrali veľmi silného protivníka… a keďže som presvedčená o tom, že tak ako Kosovo, je aj Ukrajina len nástrojom agresívnej politiky elity sveta, s mojou pomocou i pomocou celej mojej rodiny NEPOČÍTAJTE! Vy si kľudne veďte národ ako chcete, ale ja sa nikdy nepostavím so zbraňou v ruke proti žiadnemu človeku. NIKDY! Aj keby ste sa na tú veľkú hlavu postavili.